Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

14May/220

Annemiz Fevziye Baykara’yı kaybettiğimiz 10 yıl olmuş..

indir

Kandıra Çakırcaali Divanı Kocabayramlar Mahallesinde oturan Fevziye Baykara 17 Haziran 1930 tarihinde Kandıra Çivelekler Köyünde doğmuş. 1951 yılında rahmetli Koreli Sadettin Baykara ile evlenmiş.

Fevziye Baykara;

Enise ve Hasan Baykara’nın gelini..

Ersin Baykara, Nursel (Baykara) Okyar, Nurten Baykara, Hasan Baykara ve Sabahattin Baykara’nın annesi..

Nedifer (Ergün) Baykara, Ahsen Okyar, Fatma Ş. (Aydın)Baykara, Canan (Altın) Baykara ve Ayşe (Toygar) Baykara’nın kayınvalidesi..

Azem Sağlık, Nurdan (Baykara) Sağlık, Emine (Özdemir)Baykara, Özcan Baykara, İsa Altuntaş, Nurcan (Baykara)  Altuntaş, Merve Baykara, Çağrı Baykara, Aslı (Baykara) İlhan, Emre İlhan, Emre Baykara, Serranur Baykara, Berkalp Talha Baykara ve Muharrem Baykara’nın babaannesi..

Batuhan Baykara, Şuranur Sağlık, Nisanur Sağlık, Nehir Altuntaş, Alya Baykara, Umut Altuntaş, Denizalp İlhan’ın büyükbabaannesi..

Cem Küçük, Burak Okyar, M. Murat Okyar, Neslihan (Okyar)  Küçük, Nurbanu (Taşçıoğlu) Okyar ve Zeynep Gökçen Okyar’ın ananesi..

Ahmet Efe Küçük, Tuna Okyar ve Mete Küçük’ün büyükananesi..

5 çocuk ve 24 torun sahibi Fevziye Baykara 2013 yılı başında ve aniden rahatsızlandı, 14 Mayıs 2013 saat: 13:35’te ve 83 yaşında ebedi aleme göçtü.

Cenazesi 15 Mayıs 2013 Çarşamba günü öğle namazına müteakiben Kandıra Çakırcaali Divanı Kocabayramlar Köyü Camiinden ebediyete uğurlandı ve aile kabristanına defnedildi.

Kaybettiğimiz günden buyana 9 yıl geride kalmış. Bugün 10.yılın da..

Allah annemiz Fevziye Baykara başta olmak üzere, ebediyete uğurlanan bütün kaybettiklerimize rahmet eylesin..

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: Mesaj Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.